پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم

بهادری: هیئت دولت به‌طور میانگین هر ماه یک آیین‌نامه برای دانش‌بنیان‌ها تصویب کرد

سخنگوی دولت گفت: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راه‌اندازی و تجهیز خانه‌های ورزش و تامین داخلی محصولات ورزشی دانش‌بنیان از جمله مواردی است که در آیین‌نامه به آن اشاره شده و باعث افزایش و پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ورزشی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، «آیین‌نامه حمایت از تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در حوزه ورزش و جوانان» را یکی از آیین‌نامه‌های تصویب شده در جلسه امروز هیئت دولت برشمرد و با توضیح برخی از مواد آن تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان مکلف شده است از شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور در حوزه محصولات ورزشی، حمایت موثر انجام دهد.

وی گفت: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راه‌اندازی و تجهیز خانه‌های ورزش و تامین داخلی محصولات ورزشی دانش‌بنیان از جمله مواردی است که در آیین‌نامه به آن اشاره شده و باعث افزایش و پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ورزشی خواهد شد.

بهادری با اشاره به این موضوع که در حوزه برخی از سامانه‌های ورزشی واردات انجام می‌شود، گفت: در آیین‌نامه پیش‌بینی شده است که در حوزه واردات تاسیسات، شبکه‌ها و سامانه‌های وارداتی، از شرکت‌های داخلی دانش‌بنیان حمایت و سرمایه‌گذاری موثر به‌عمل آید تا بتوانیم در این موارد و با درنظر داشتن اولویت‌هایی نظیر چمن مصنوعی، کف‌پوش سالن‌ها و فناوری کمک‌داور ویدئویی (VAR) محصولات با کیفیتی را به تولید انبوه برسانیم.

وی گفت: طراحی و استقرار سامانه استعدادیابی ورزشی از دوره مهدکودک و دبستان، ایجاد مدارس و هنرستان‌های مرتبط با محصولات و خدمات دانش‌بنیان حوزه ورزش و جوانان و معرفی مدال‌آوران جهانی و نخبگان ورزشی جهت جذب در این مدارس و هنرستان‌ها از دیگر مفاد آیین‌نامه‌ای است که در دولت به تصویب رسید.

دبیر هیئت دولت در پایان با بیان این موضوع که آیین‌نامه‌های اجرایی باعث تسهیل امور و رونق تولید دانش‌بنیان‌ها می‌شود، خاطرنشان کرد: با تصویب این آیین‌نامه در جلسه امروز هیئت دولت، مجموع آیین‌نامه‌های مصوب هیئت دولت در حوزه دانش‌بنیان که شعار سال است، طی یک‌سال گذشته به بیش‌از 10 مورد رسید که نشان می‌دهد به‌طور میانگین هیئت دولت هر ماه یک آیین‌نامه به‌منظور تسهیل امور و رونق تولید در دانش‌بنیان‌ها به تصویب رسانده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار